Een verkoop uitvoeren

Laatst bijgewerkt:

Er zijn meerdere methoden om kaarttransacties te accepteren met uw terminal:

1. Contactloze kaarten moeten bovenaan het scherm van de terminal worden aangeboden.

2. De chipkaartlezer aan de onderkant van de terminal wordt gebruikt voor de acceptatie van chip- en pinkaarten.

De standaardbetalingstransactie kan worden gestart door op de virtuele knop "Snel Betalen" op het scherm van de terminal te drukken, of door het bedrag op het numerieke toetsenbord in te toetsen.

Een ander type transactie kan worden uitgevoerd door "Menu" of de toets "Snelmenu" te selecteren.