Beschrijving van het toetsenbord

Laatst bijgewerkt:

Het toetsenbord is een alternatieve manier om door de terminal te navigeren zonder het aanraakscherm te hoeven gebruiken. Het wordt ook gebruikt voor het invoeren van PIN's, SSID's, wachtwoorden en andere alfanumerieke gegevens. De belangrijkste functietoetsen worden hieronder uitgelegd.

Alfanumerieke invoer met het toetsenbord

Soms moet u alfanumerieke gegevens invoeren, bijvoorbeeld bij het invoeren van een Wi-Fi-wachtwoord. Dit gebeurt met het toetsenbord op uw toestel. Aan elke genummerde knop op het toetsenbord zijn verschillende letters toegewezen, die kunnen worden doorlopen door meerdere keren op een knop te drukken, zoals hieronder wordt getoond:

P51.svg     P7-NL.svg