Google Pay productiecontroles voor JavaScript Library

Laatst bijgewerkt:

Voer de volgende controles uit voordat je je integratie live zet om Google Pay te ondersteunen:

• Je hebt een Google Pay bedrijfsaccount nodig door je te registreren bij de   Google Pay Business Console (link naar externe site).
    • Vul uw bedrijfsprofiel in.
    • Registreer je website bij de "Google Pay API".
  • In de GooglePay methodeconfiguratie:
    • Stel "environment": "PRODUCTION"
    • Stel "gatewayMerchantId": "<YOUR LIVE SITE e.g site12345>"
    • Stel "merchantId":"12345678901234567890" - Vervang de numerieke tekenreeks door je eigen Google merchant identifier die is uitgegeven na registratie bij de Google Pay Business Console. Dit is vereist wanneer je de omgeving instelt op PRODUCTION.
  • In de SecureTrading config:
    • Stel "livestatus": 1
  • Zorg ervoor dat de JWT Payload "requesttypedescriptions " :["THREEDQUERY " ,"AUTH " ] bevat.
  • Zorg ervoor dat alle ondersteunde betaalscenario's zijn getest op je testsite.
  • Zorg ervoor dat de logging van web-apps is gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen gevoelige informatie wordt gelogd tijdens de transactie om naleving van PCI te garanderen.