Ondersteunt Google Pay Rekeningcontrolen ?

Laatst bijgewerkt:

Rekeningcontrolen kan onder bepaalde voorwaarden worden verwerkt op Google Pay transacties

• U moet contact opnemen met uw acquiring bank om na te gaan of zij de verwerking van Rekeningcontrolen met Google Pay ondersteunen.
  • U moet contact opnemen met ons Support Team om Rekeningcontrolen in te schakelen op uw Trust Payments account en de site referentie(s) opgeven waarop u de functie wilt inschakelen.

• Bij het verwerken van Google Pay transacties met een Rekeningcontrole:
    • Rekeningcontrole verzoekt moeten worden uitgevoerd vóór een autorisatie voor betaling.
    • Rekeningcontrole verzoekt kan niet alleen worden uitgevoerd.
    • Rekeningcontrole verzoekt kan niet worden uitgevoerd nadat de betaling is goedgekeurd.

Configuratie voor JavaScript Library

Om een Google Pay betaling autorisatie te laten voorafgaan door een Rekeningcontrole verzoek, klikt u hier om de instructies in een nieuw tabblad te openen.

Bij het configureren van Google Pay wordt sterk aangeraden de volgende eigenschappen in te stellen. Dit zal ervoor zorgen dat de factuurgegevens door de betalende klant worden verstrekt en dat deze beschikbaar zijn tijdens de controles op AVS (d.w.z. controle van de eerste regel van het factuuradres en de postcode).

Eigendom Aanbevolen instelling Waarde
billingAddressRequired booleaanse

Stel in op "true".

billingAddressParameters

string

FULL: Naam, straatadres, plaats, regio, landcode en postcode.

MIN: Naam, landcode en postcode (standaard)

Voor een volledige adrescontrole zijn zowel het straatadres als de postcode nodig.

Wij raden aan de waarde in te stellen op "FULL".

Configuratie voor Android SDK

Om een Google Pay betaling autorisatie te laten voorafgaan door een Rekeningcontrole verzoek, klikt u hier om de instructies in een nieuw tabblad te openen.

Bij het configureren van Google Pay wordt sterk aangeraden de volgende eigenschappen in te stellen. Dit zal ervoor zorgen dat de factuurgegevens door de betalende klant worden verstrekt en dat deze beschikbaar zijn tijdens de controles op AVS (d.w.z. controle van de eerste regel van het factuuradres en de postcode).

Eigendom Aanbevolen instelling Waarde
setBillingAddressRequired(@NonNull billingAddressRequired : Boolean, @NonNull format : String, @NonNull phoneNumberRequired : Boolean = false) setBillingAddressRequired(true, "FULL")

FULL: Naam, straatadres, plaats, regio, landcode en postcode.

MIN: Naam, landcode en postcode (standaard)

Voor een volledige adrescontrole zijn zowel het straatadres als de postcode nodig.

Wij raden aan de waarde in te stellen op "FULL".