Kunnen abonnementen worden verwerkt via onze Webservices API?

Laatst bijgewerkt:

Abonnementen moeten worden geïmplementeerd met behulp van onze JavaScript LibraryAndroid SDK of iOS SDK, zodat de eerste betaling kan worden geverifieerd met 3-D Secure (om te voldoen aan het PSD2 mandaat).

Na de eerste transactie van de klant zal Trust Payments automatisch herhaalde betalingen verwerken op regelmatige tijdstippen die in de aanvraag zijn vastgelegd.