Kan ik 3-D Secure uitvoeren met behulp van de MPI die wordt geleverd door Trust Payments wanneer ik transacties verwerk met de Webservices API?

Laatst bijgewerkt:

Tenzij je je eigen MPI gebruikt om de authenticatie te verwerken, wordt 3-D Secure niet langer ondersteund wanneer je onze Webservices API gebruikt.

Daarom mag onze Webservices API alleen worden gebruikt door merchants die Mail Order Telephone Order (MOTO) betalingen verwerken, Merchant Initiated Transactions (MIT), back-office verzoeken om details van bestaande transacties te bekijken of bij te werken, of andere workflows die zijn vrijgesteld van het PSD2 mandaat.

Om te voldoen aan het PSD2 mandaat zijn alle bedrijven binnen de EER (Europese Economische Ruimte) verplicht om 3-D Secure te gebruiken bij het verwerken van e-commercetransacties.

Om een betalingsoplossing te ontwikkelen die het nieuwste 3-D Secure protocol (versie 2) ondersteunt, moet u in plaats daarvan integreren met behulp van onze JavaScript Library (voor webgebaseerde oplossingen) of onze Mobile SDK's (voor native mobiele apps).