Aan de slag met TRU Connect

Laatst bijgewerkt:

Welkom op TRU Connect. Door de onderstaande instructies te volgen, kunt u aan de slag met onze betaaloplossingen.

1. Meld u aan

U moet zich aanmelden voor een rekening bij Trust Payments. Hiervoor hebt u een acquiring bankrekening en bijbehorende Merchant Identification (MID) nodig. Als u die niet hebt, raden wij u TRU Acquiring, onze wereldwijde acquiring-oplossing.

Meld je aan bij TRU Connect

Als je je hebt aangemeld, heb je het volgende in je bezit:

• Test sitereferentie - Een unieke identificatiecode waarmee u testbetalingen kunt verwerken in onze sandbox-omgeving. Dit is essentieel voor het testen van uw integratie voordat u live gaat.
  • Live sitereferentie - Dit werkt op dezelfde manier als de test sitereferentie, maar in plaats daarvan kunt u live betalingen verwerken in onze productieomgeving zodra uw account daarvoor is geconfigureerd.
  • MyST gebruikersgegevens - Je ontvangt een e-mail met een link om je MyST account in te stellen. MyST is onze online portal waarmee je verwerkte transacties kunt bekijken en beheren en ook andere administratieve handelingen op je account kunt uitvoeren.

2. Configureer uw betalingsoplossing

Bij Trust Payments begrijpen we dat elk bedrijf anders is, daarom bieden we een aantal oplossingen om zo goed mogelijk aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Payment Pages - Onze Payment Pages oplossing wordt volledig gehost door Trust Payments en is bedoeld voor handelaren die een eenvoudige en gemakkelijk te implementeren manier willen om e-betalingsmogelijkheden aan hun online handelssystemen toe te voegen. Payment Pages werkt zowel met op maat ontworpen e-commerce systemen als met vele commercieel beschikbare shopping cart toepassingen.
Klik hier om onze installatiegids in een nieuw tabblad te openen.

JavaScript Library - Onze JavaScript Library wordt gebruikt om e-commerce betalingen vanaf uw eigen website te verwerken, waardoor uw klanten een naadloze en veilige checkout-ervaring hebben, terwijl de authenticatie met 3-D Secure v1 / v2 die voldoet aan het Strong Customer Authentication (SCA) mandaat, gewaarborgd is.
Klik hier om onze installatiegids in een nieuw tabblad te openen.

Webservices API - Door een rechtstreekse interactie met onze API maakt dit een diepgaande integratie van onze betalingsdiensten in uw oplossing mogelijk, waardoor u de ontwikkelingsmogelijkheden kunt behouden en op maat gemaakte toepassingen kunt schrijven met ingebouwde betalingsfunctionaliteit. Stuur API-oproepen naar onze beveiligde servers om transacties te verwerken en updates uit te voeren.
Klik hier om onze installatiegids in een nieuw tabblad te openen.

Mobiele SDK's - Met onze mobiele SDK-oplossingen kun je naadloos een kant-en-klare of aangepaste UI integreren in je Android of iOS-app om kaartbetalingen te accepteren en te voldoen aan het Strong Customer Authentication (SCA) mandaat. Gebruik deze integratie als u een kant-en-klare "Drop-In" UI nodig hebt die ook tokenisatie, lokalisatie en andere aanpassingshulpmiddelen ondersteunt om beter bij uw merk te passen.
Klik hier voor onze Android SDK-opstelling of hier voor onze iOS SDK-opstelling.

Winkelwagentjes - We bieden eenvoudig te installeren plug-ins die onze betalingsverwerking naadloos integreren in populaire winkelwagentjesplatforms zoals Adobe Commerce, WooCommerce en meer. Met deze plug-ins kunnen webwinkeliers veilige betalingen mogelijk maken op hun bestaande e-commercewinkels zonder code te hoeven schrijven.
Klik hier om onze installatiegidsen in een nieuw tabblad te bekijken.

3. Activeer add-ons

Aanpassing - U kunt aangepaste lay-outs en styling toepassen om de identiteit van uw merk beter te weerspiegelen.
Docs: Payment Pages . JavaScript Library . Android SDK . iOS SDK

Lokalisatie - Onze verschillende oplossingen ondersteunen meerdere talen.
Docs: Payment Pages . JavaScript Library . Android SDK . iOS SDK . MyST

Abonnementen - Onze Subscription Engine kan worden geïnstrueerd om automatisch terugkerende betalingen op regelmatige tijdstippen namens jou te verwerken. Als je al betalingen met ons verwerkt, is het inschakelen van Abonnementen zo eenvoudig als het toevoegen van extra velden aan je betalingsverzoek.
Klik hier voor meer informatie.

Zero-auths - Je kunt Rekeningcontrole verzoeken verwerken om zero-auths uit te voeren. Deze worden gebruikt om te controleren of de door de klant ingevoerde gegevens geldig zijn, door de eerste adresregel, postcode en beveiligingscode op de achterzijde van de kaart van de kaarthouder te controleren.
Klik hier voor meer informatie.

tokenisatie - Kaartgegevens kunnen worden getoken en veilig worden opgeslagen op Trust Payments voor toekomstige aankopen door terugkerende klanten. Dit leidt niet alleen tot snellere en eenvoudigere betalingen voor uw klanten, maar uw bedrijf profiteert er ook van dat het geen gevoelige kaartnummers hoeft op te slaan
Klik hier voor meer informatie.

Dynamic Currency Conversion - DCC is een functie waarmee klanten de betaling in hun valuta of uw lokale valuta kunnen uitvoeren. De bedragen worden berekend met behulp van een externe aanbieder van omrekeningskoersen met actuele omrekeningskoersen.
Docs: Payment Pages . JavaScript Library

TRU Fraud Check - TRU Fraud Check is een toonaangevende oplossing voor fraudebestrijding die intelligente controletechnieken gebruikt om risico's te minimaliseren en de verkoop te verhogen. Als u TRU Acquiring gebruikt voor uw wervingsdiensten, is TRU Fraud Check al ingeschakeld en actief op uw sitereferenties.
Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een lijst van add-ons en links naar relevante documentatie.

4. Test uw oplossing

Het is van vitaal belang om uw integratie grondig te testen met uw test sitereferentie voordat u live betalingen verwerkt. Uw systeem moet betrouwbaar kunnen omgaan met verschillende situaties die de klant kan tegenkomen om de beste checkout-ervaring te garanderen. Ons testcentrum biedt alle documentatie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw oplossing klaar is.

Beste praktijken om te overwegen bij het testen

Open ons Testcentrum in een nieuw tabblad

Zorg ervoor dat u begrijpt hoe u uw transacties moet beheren

5. In werking treden

Nadat u klaar bent met het configureren van uw site en grondig hebt getest, volgt u de laatste stappen die worden beschreven in onze Going live documentatie om te beginnen met het verwerken van live betalingen.

Live gaan met Payment Pages

Live gaan met JavaScript Library

Live gaan met Android SDK

Live gaan met iOS SDK

Live gaan met Webservices API