Vraag Apple Pay certificaat voor betalingsverwerking aan voor iOS SDK

Laatst bijgewerkt:

De certificaten ondertekenen

U moet contact opnemen met ons Support Team om Apple Pay in te schakelen op uw Trust Payments account. Als onderdeel van dit proces wordt u gevraagd de volgende informatie te verstrekken:

• Jouw site referentie(s).
  • Uw Apple Pay Merchant ID(s).
  • Uw Webservices JWT-gebruikersnaam. Als u nog niet over deze account beschikt, neem dan contact op met ons Support Team voor hulp.

Het Support team zal voor elke Merchant ID een certificaat signing request (PEM bestand) terugsturen, en u dient voor elke Merchant ID de onderstaande stappen te volgen om Apple Pay op uw account in te schakelen.

Het certificaat voor betalingsverwerking opstellen

Meld u aan bij het Apple Ontwikkelaar Center
https ://developer.apple.com/account/ (link naar externe site)

1. Selecteer in het Ledencentrum Certificates, Identifiers & Profiles.

2. Selecteer onder Identifiers Merchant IDs.

3. Selecteer de handelaar-ID uit de lijst en klik op Edit.

Trust Payments ondersteunt Apple merchant ID's tot (maar niet langer dan) 50 tekens.
  4. In de sectie betalingsverwerkingscertificaten klikt u op Create Certificate.

5. Klik op Choose File, selecteer het CSR-bestand voor betalingsverwerking dat u eerder door het Support Team is gemaild, en klik op Generate.

6. Download het certificaat door te klikken op Download, en klik Done.

Neem contact op met Support met het certificaat

• Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, zou je nu in het bezit moeten zijn van een Apple Pay certificaat (CER bestand).
  • Comprimeer het certificaat in een .zip-bestand, voeg dit bij een e-mail en stuur het door naar ons Support Team (support@trustpayments.com).
  • Zodra Support het certificaat heeft ontvangen en dit per e-mail heeft bevestigd, kunt u doorgaan met de volgende stappen.

U moet ervoor zorgen dat u het certificaat in een .zip-bestand verstuurt wanneer u Support mailt.

Nu u het certificaat hebt ingesteld, moet u de SDK in uw app initialiseren om transacties te kunnen verwerken.

Klik hier om verder te gaan.