Android SDK-vereisten

Laatst bijgewerkt:

Om onze Android SDK te installeren en te beginnen met het verwerken van betalingen met Trust Payments, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

• Neem contact op met ons ondersteuningsteam om een gitlab_token aan te vragen voor de integratie van de Android SDK in je project.
  • Je app moet Android 10 (API Level 29) of hoger ondersteunen.
  • Uw app moet zich houden aan het beleid van het Google Play Store-programma Ontwikkelaar . - om te helpen bij het weergeven van de gegevensvastlegging via de Trust Payments SDK, verwijzen we naar de "Data Safety Information.md"
  • U heeft een account nodig bij Trust Payments - Ons Support Team zal u voorzien van een test site referentie (verbindt uitsluitend met onze sandbox omgeving om te testen) en live site referentie (voor het verwerken van transacties via onze productie omgeving).
  • U hebt een server nodig die kan worden geconfigureerd om back-office verwerkingstaken uit te voeren die nodig zijn om verzoeken van klanten te verifiëren en te verwerken.

• U hebt een gebruikersaccount nodig met de rol “Webservices JWT” - Als deze gebruikersaccount nog niet is verstrekt, verzoek dan dat er een wordt aangemaakt voor uw site(s) door contact opnemen met ons Support Team. Dit is nodig om een ondertekende JWT op je server te genereren die door de Trust Android SDK kan worden verzonden om de betaling met onze gateway te verwerken.

• PSD2 - Om ervoor te zorgen dat je oplossing voldoet aan de Payment Services Directive ( PSD2), moet je ervoor zorgen dat alle transacties worden uitgevoerd met 3-D Secure. Dit wordt verderop in onze JWT-documentatie uitgelegd.