Apple Pay certificaten genereren en domein valideren voor JavaScript Library

Laatst bijgewerkt:

De certificaten ondertekenen

U moet contact opnemen met ons Support Team om Apple Pay in te schakelen op uw Trust Payments account. Als onderdeel van dit proces wordt u gevraagd de volgende informatie te verstrekken:

• Jouw site referentie(s).
  • Het domein van uw betaalpagina.
  • Uw Apple Pay Merchant ID(s).
  • Uw Webservices JWT-gebruikersnaam.

Het Support team zal twee certificaat ondertekeningsverzoeken (PEM bestanden) per Merchant ID terugsturen, en u zult de onderstaande stappen voor elke Merchant ID moeten volgen om Apple Pay op uw account in te schakelen.

Het certificaat voor betalingsverwerking opstellen

Meld u aan bij het Apple Ontwikkelaar Center: https ://developer.apple.com/account/ (link naar externe site)

1. Selecteer in het Ledencentrum Certificates, Identifiers & Profiles.

2. Selecteer onder Identifiers Merchant IDs.

3. Selecteer de handelaar-ID uit de lijst en klik op Edit.

Trust Payments ondersteunt Apple merchant ID's tot (maar niet langer dan) 50 tekens.
  4. In de Payment Processing Certificate sectie, klik op Create Certificate.

5. Klik op Choose File, selecteer het CSR-bestand voor betalingsverwerking dat u eerder door het Support Team is gemaild, en klik op Continue.

6. Download het certificaat door te klikken op Download, en klik Done.
    Wijzig de naam van dit CER bestand niet.

Het handelaarsidentiteitscertificaat opstellen

1. Selecteer in het Ledencentrum Certificates, Identifiers & Profiles.

2. Selecteer onder Identifiers Merchant IDs.

3. Selecteer de handelaar-ID uit de lijst en klik op Edit.

Trust Payments ondersteunt Apple merchant ID's tot (maar niet langer dan) 50 tekens.
  4. In de Merchant Identity Certificate sectie, klik op Create Certificate.

5. Klik op Choose File, selecteer het Merchant Identity Certificate CSR-bestand dat u eerder door het Support Team is gemaild, en klik op Continue.

6. Download het certificaat door te klikken op Download, en klik Done.
    Wijzig de naam van dit CER bestand niet.

Neem contact op met Support met de certificaten

• Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, zou je nu in het bezit moeten zijn van twee Apple Pay certificaten (twee CER bestanden).
  • Comprimeer deze twee bestanden tot een enkel .zip-bestand, voeg dit bij een e-mail en stuur het door naar ons Support-team (support@trustpayments.com).
  • Zodra Support de certificaten heeft ontvangen en dit per e-mail heeft bevestigd, kunt u doorgaan met de volgende stappen.

U moet ervoor zorgen dat u de certificaten in een .zip-bestand verstuurt wanneer u Support mailt.

Uw domein registreren en verifiëren

1. Selecteer in het Ledencentrum Certificates, Identifiers & Profiles.
  2. Selecteer onder Identifiers Merchant IDs.
  3. Selecteer de handelaar-ID uit de lijst en klik op Edit.
  4. Klik onder Merchant Domains op Add Domain.
  5. Voer de volledig gekwalificeerde domeinnaam in, zodat deze overeenkomt met de naam die naar het Trust Payments Support Team is gestuurd, en klik vervolgens op Save.
  6. Klik op Download, plaats het gedownloade bestand op de opgegeven plaats.
      • Elke keer dat u op Download, genereert Apple een nieuw validatiebestand. (Hetzelfde bestand kan niet meerdere keren worden gedownload)
      • Zodra een validatiebestand is gegenereerd, heeft u 24 uur om het domein te verifiëren, anders moet u een geheel nieuw validatiebestand genereren door te klikken op Download weer.
      • Na validatie zal het validatiebestand gelijktijdig met het SSL-certificaat op het domein verlopen.
      • U moet het exacte door Apple verstrekte pad gebruiken.
      • Zorg ervoor dat het bestand en de bovenliggende map lees- en uitvoerrechten krijgen. (Voor Unix wordt dit meestal gedaan met het commando chmod 755 <filename or folder>).

7. Zodra het validatiebestand is gehost en extern toegankelijk is, kunt u op de knop Verify knop op de developer portal, zodat Apple verbinding kan maken met uw webserver en het domein kan valideren.
  8. Klik op Done.

Heeft u problemen met het valideren van uw domein?

Als u de volgende foutmelding krijgt bij het valideren van het domein op Apple's Ontwikkelaar Portal:

Verification failed for domain
Unable to establish a secure connection to ‘https://yourdomain.com/.well-known/apple-developer-merchantid-domain-association.txt’
Domain certificate is untrusted.

Oplossing
Apple vereist dat de server een hoge beveiligingsbeoordeling krijgt om een domein met succes te valideren.
(Als u bijvoorbeeld SSL Labs gebruikt om uw certificaat te controleren, is minimaal een A-beoordeling vereist:
https ://www.ssllabs.com/ssltest/index.html (koppeling naar externe site)

Nu u de certificaten hebt ingesteld en uw domein door Apple hebt laten valideren, kunt u uw kassa bijwerken om Apple Pay transacties te verwerken.

Klik hier om verder te gaan.