aanpassen iframes

Laatst bijgewerkt:

De iframe wordt gebruikt om het betalingsformulier op uw kassa weer te geven.

Deze opmaak van de iframe kan worden geformatteerd door toevoeging van styles: {} in de configuratie die wordt doorgegeven aan ST, zoals in onderstaand voorbeeld:

<html>
<head>
</head>
<body>
<div id="st-notification-frame"></div>
<form id="st-form" action="https://www.example.com" method="POST">
<div id="st-card-number" class="st-card-number"></div>
<div id="st-expiration-date" class="st-expiration-date"></div>
<div id="st-security-code" class="st-security-code"></div>
<button type="submit" id="st-form__submit" class="st-form__submit">
Pay securely
</button>
</form>
<script src="<CDN_DOMAIN>"></script>
<script>
(function() {
var st = SecureTrading({
jwt: 'INSERT YOUR JWT HERE',
styles: {
'background-color-input': '#309D76',
'font-size-label': '18px',
'color-input': '#FFF'
}
});
st.Components();
})();
</script>
</body>
</html>

Vervang <CDN_DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

De bovenstaande voorbeeldopmaak kan worden gebruikt om een afrekenformulier te maken zoals hieronder:

Klik op de afbeelding om uit te breiden

De volgende eigenschappen kunnen worden gebruikt om de iframe:

Attribuut Beschrijving
Om het lichaam van de iframe te stylen:
background-color-body Stel de iframe achtergrondkleur in.
color-body Stel de kleur van het iframe lichaam in.
font-size-body Stel de lettergrootte van de iframe body in.
line-height-body Stel de hoogte van de iframe lichaamslijn in.
space-inset-body Stel de spatiëring (padding) van de body in.
space-outset-body Stel de afstand (marge) tussen de romp en het begin in.
Om de invoer te stylen:
background-color-input Stel de achtergrondkleur van de invoer in.
border-color-input Stel de kleur van de invoerrand in.
border-radius-input Stel de straal van de invoerrand in.
border-size-input Stel de grootte van de invoerrand in.
color-input Stel de ingangskleur in.
font-size-input Stel de grootte van het ingevoerde lettertype in.
line-height-input Stel de hoogte van de invoerlijn in.
space-inset-input Stel de tussenruimte voor de invoer (padding) in.
space-outset-input Stel de afstand (marge) tussen de invoer en de invoer in.
Om de invoer op te maken als er een fout is opgetreden:
background-color-input-error Stel de achtergrondkleur van de invoer in voor als er een fout optreedt.
border-color-input-error Stel de kleur van de invoerrand in voor als er een fout optreedt.
border-radius-input-error Stel de straal van de invoerrand in voor als er een fout optreedt.
border-size-input-error Stel de grootte van de invoerrand in voor als er een fout optreedt.
color-input-error Stel de invoerkleur in voor als er een fout optreedt.
font-size-input-error Stel de lettergrootte van de invoer in voor als er een fout optreedt.
line-height-input-error Stel de hoogte van de invoerregel in voor als er een fout optreedt.
space-inset-input-error Stel de tussenruimte (padding) van de invoer in voor als er een fout optreedt.
space-outset-input-error Stel de afstand (marge) tussen de invoer en de invoer in voor als er een fout optreedt.
Om het label te stylen:
color-asterisk Stelt de kleur in van het sterretje naast elk kaartinvoerlabel dat door de bibliotheek wordt weergegeven. De eigenschap kan kleurnamen en hexadecimale waarden accepteren.
color-label Stel de label kleur in.
font-size-label Stel de lettergrootte van het label in.
display-asterisk

Stelt de zichtbaarheid in van het sterretje naast elk kaartinvoerlabel dat wordt weergegeven door de bibliotheek. De eigenschap accepteert een booleaanse waarde en is standaard waar.

Als dit is ingesteld op waar, worden de sterretjes weergegeven.

Als false is ingesteld, worden de sterretjes niet weergegeven.

display-label Wordt gebruikt om aan te geven hoe een label op het scherm wordt weergegeven.
line-height-label Stel de regelhoogte van het label in.
text-align-label

Lijn de labeltekst uit:

• "links"
  • "juist"
  • "midden"
  • "rechtvaardigen"
text-transform-label

Stel de labeltestbehuizing in:

• "hoofdletters".
  • "kleine letters"
  • "kapitaliseren"
  • "geen"
Om het bericht te stylen:
font-size-message Stel de lettergrootte van het bericht in.
line-height-message Stel de regelhoogte van het bericht in.
Om het bericht op te maken wanneer er een fout is opgetreden:
color-error Stel de kleur van het bericht in voor als er een fout optreedt.