3️⃣ Webhooks configureren

Laatst bijgewerkt:

Het wordt sterk aanbevolen om webhooks te configureren op uw JavaScript Library oplossing. Indien geconfigureerd, wordt URL-kennisgevingen naar uw systeem gestuurd wanneer betalingen op uw account worden verwerkt.

Als u webhooks niet configureert zoals hieronder wordt uitgelegd, wordt u mogelijk niet op de hoogte gebracht van betalingen die op uw rekening zijn verwerkt, bijvoorbeeld in geval van client-side fouten die optreden voordat het antwoord wordt geretourneerd.

1. Log in op MyST.
  2. Zoek naar uw sitereference met behulp van het zoekvak bovenaan de pagina.
  3. Wanneer u de details van uw site bekijkt, klikt u op "Regelbeheer".

1. Selecteer het actietype "URL-kennisgeving" uit de drop-down en uw browser wordt omgeleid.

1. Maak een nieuwe URL-kennisgeving regel aan:

1. Zorg ervoor dat de regel actief is (dit wordt getoond met een vinkje onder de kolom Actief ). Eenmaal ingeschakeld, zal de regel worden toegepast op alle betalingssessies voor de opgegeven sitereference, en wordt de URL-kennisgeving geactiveerd wanneer aan de opgegeven voorwaarde wordt voldaan.

Alle nieuwe regels moeten worden aangemaakt op uw test sitereference en getest worden om er zeker van te zijn dat ze werken zoals verwacht voordat ze worden toegevoegd aan je live sitereference.

1. Jij moet configureer uw systeem om te reageren op alle URL-kennisgevingen ontvangen van Trust Payments met een HTTP 200 OK antwoord.
    Bijvoorbeeld: "HTTP/1.0 200 OK".
    Uw systeem moet binnen 8 seconden na ontvangst van een melding antwoorden.

Uw vooruitgang

Nu u webhooks hebt geconfigureerd voor uw JavaScript Library oplossing, raden wij u aan uw eerste testtransacties te verwerken.

Ga verder met stap 4