Hoe schakel ik de fooi/bonus-functie in/uit?

Laatst bijgewerkt:

Dit artikel legt uit hoe je de fooi/bedankfunctie kunt in- en uitschakelen:

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Selecteer Menu.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Terminal instellingen
  3. Scroll naar beneden en selecteer Fooi invoeren
  4. Selecteer Aan/Uit
Castles Saturnus 1000

Als dit is ingeschakeld, wordt je bij elke verkoop gevraagd om het fooibedrag in te voeren na het invoeren van het transactiebedrag.

• Als je een fooi invoert, typ je het bedrag met het toetsenbord op het scherm en tik je op om verder te gaan.
  • Als je een fooi weigert, tik je gewoon op zonder een fooi in te voeren om verder te gaan.
  • Om de ingevoerde tip te wissen, tikt u op . Je kunt dan indien nodig een nieuw fooibedrag invoeren.
  • Om te annuleren en terug te keren naar het vorige scherm, tikt u op

De klant kan nu zijn kaart presenteren en de verkoop afronden.