Ik heb problemen met het toepassen van aangepaste opmaak en styling op Payment Pages

Laatst bijgewerkt:

Als wijzigingen niet zichtbaar zijn op uw Payment Pages, overweeg dan het volgende:

• Site referentie: Heb je je bestanden geupload naar de juiste site referentie? Ga naar de Bestandsbeheer en zorg ervoor dat de nodige bestanden onderaan de pagina worden getoond voor uw site referentie. Zorg ervoor dat uw verzoek naar Payment Pages de juiste site referentie bevat.

Test sitereferenties staat los van de live sitereferenties, en u moet bestanden uploaden naar de live site referentie zodra u klaar bent met testen.

• Profiel: Zorg ervoor dat u de juiste stprofile in het verzoek aan Payment Pages en het is precies zo gespeld als in uw bestandsnamen. De bestandsnamen moeten beginnen met de naam van de stprofile, en dan de naam van de pagina zonder spaties of andere tekens ertussen. Hoofdletters zijn niet toegestaan.

Bijvoorbeeld voor stprofile "birthday":
    • Correct: birthdaydetails.html
    • Onjuist: birthday details.htmlbirthday-details.html, BirthdayDetails.html