Migratie van Payment Pages versie 1 naar versie 2

Laatst bijgewerkt:

Als jouw Payment Pages er zo uitziet:

Of als uw HTTPS POST versie=1 bevat.

Je zit op versie 1.

Volg de onderstaande stappen om te profiteren van de beschikbare nieuwe functies.

Als jouw Payment Pages er zo uitziet:

Of als uw HTTPS POST versie=2 bevat.

Je zit in versie 2.

Je bent er helemaal klaar voor!

Om te migreren van Payment Pages versie 1 naar versie 2, moet u de volgende wijzigingen aanbrengen in uw bestaande HTTPS POST:

• Change "version" van "1" naar "2".
  • Dien een extra veld in "stprofile" met een waarde van "default".

Wanneer u met versie 2 aan de slag gaat, voert u deze wijzigingen uit op uw test site referentie en zorgt u ervoor dat het uiterlijk en het gedrag zijn zoals verwacht voordat u wijzigingen aanbrengt op uw live site referentie.

Het volgende is een voorbeeld van een HTTPS POST naar Payment Pages versie 2:

<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<input type="hidden" name="sitereference" value="test_site12345">
<input type="hidden" name="stprofile" value="default">
<input type="hidden" name="currencyiso3a" value="USD">
<input type="hidden" name="mainamount" value="100.00">
<input type="hidden" name="version" value="2">
<input type="hidden" name="orderreference" value="myorder12345">
<input type="submit" value="Pay">
</form>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Aanpassing

In Payment Pages versie 2 hebben we de manier waarop u het uiterlijk en de lay-out van uw pagina's kunt aanpassen verbeterd, waardoor meer flexibiliteit mogelijk is.

Ondersteunde nieuwe functies:

• Gebruik aangepaste HTML om geavanceerde aanpassingen uit te voeren op de payment pages.
  • De mogelijkheid om verschillende stprofiles, waarmee u op uw payment pages per verzoek kunt wisselen tussen verschillende lay-outs.

Als u al aangepaste CSS hebt geïmplementeerd op uw Payment Pages, moet u wijzigingen aanbrengen in uw CSS om versie 2 te ondersteunen. Klik hier om te beginnen.