🎥 Pay by Link

​  Laatst bijgewerkt:

De "Pay by Link" pagina vereenvoudigt het proces van het aanvragen van een nieuwe betaling bij een klant. Er wordt een link gegenereerd die, wanneer de klant erop klikt, een webpagina opent naar een beveiligde afrekenpagina die wordt gehost door Trust Payments, zodat de klant een transactie kan verwerken naar de door u geselecteerde sitereferentie. U kunt ervoor kiezen om de bovengenoemde link naar uw klembord te kopiëren, zodat deze gemakkelijk in een bericht aan een klant kan worden geplakt, of om deze direct naar de klant te e-mailen.

Vereiste gebruikersrollen

Basisgebruiker, Site-admin, Sitegebruiker 2, Pay by Link, Transactie-admin 2, Virtuele terminalgebruiker 2

Documentatie