Deze functie is beschikbaar voor webwinkeliers die onze TRU Connect gateway gebruiken.

"Alle gegevens" is een intensieve opgeslagen zoekopdracht die alle beschikbare details retourneert voor alle verzoeken die zijn verwerkt via de TRU Connect gateway voor het geselecteerde site referentie en datumbereik.

Vereiste gebruikersrollen

Beheerder, Ontwikkelaar, Transactiegebruiker, Vergoedingen en rekeningen bekijken, Alleen transacties bekijken

Hoe krijgt u toegang tot

1. portal-selectsite-2.pngSelecteer "Transacties" in de zijbalk om de Transacties pagina.

2. Selecteer linksboven "site referentie" en selecteer vervolgens een site referentie in de vervolgkeuzelijst.

3. Selecteer "Alle gegevens" in "Opgeslagen zoekopdrachten".

4. Vul de rest van het formulier in als dat nodig is. Klik hier voor meer informatie.

5. Klik op "Zoek".

Een zoekopdracht kan maximaal 1.000 records opleveren. Je kunt grotere zoekopdrachten uitvoeren door de opties te gebruiken om een "Export" in plaats van een "On screen" zoekopdracht uit te voeren. Dit exporteert een bestand om te downloaden.

In de zoekresultaten vertegenwoordigt elk gegeven in de tabel een uniek verzoek. Standaard wordt elke aanvraag weergegeven met kolommen voor elk gegevenspunt dat beschikbaar is

Om de kolommen in de zoekresultaten te wijzigen, klikt u op"Geavanceerd" en past u de "Velden" aan uit de weergegeven opties. Klik hier voor meer informatie.