Wat zijn opgeslagen zoekopdrachten?

Laatst bijgewerkt:

Bij het zoeken naar transacties in de "Transacties"kun je tijd besparen door een van de "Opgeslagen zoekopdrachten" te selecteren met behulp van de vervolgkeuzelijst op het scherm. Als je een opgeslagen zoekopdracht selecteert, worden het Datumtype, de Filters en de Velden automatisch aangepast, zodat je een site referentie(s) en een datumbereik kunt selecteren.

Nadat u een opgeslagen zoekopdracht hebt geselecteerd, kunt u extra wijzigingen aanbrengen aan uw zoekcriteria voordat u de zoekopdracht uitvoert. Vergeet niet dat je op"Geselecteerde tonen" kunt klikken om filters weer te geven die zijn toegepast, en deze kunnen indien nodig worden verwijderd door op"Geavanceerd" te klikken. Klik hier voor meer informatie over het uitvoeren van zoekopdrachten.

Standaard opgeslagen zoekopdrachten

De volgende vooraf geconfigureerde opgeslagen zoekopdrachten kunnen worden geselecteerd in het keuzemenu "Opgeslagen zoekopdrachten":

site referentie Zoekopdrachten

(Voor verkopers die TRU Connect gebruiken)

MID-zoekopdrachten

(Voor verkopers die TRU Acquiring gebruiken)

• Verwerkte transacties - Zoekt naar goedgekeurde authorisaties die de clearing hebben voltooid en worden gefinancierd op de rekening van de verkoper of kaarthouder (tenzij ze worden geweigerd).

Aangepaste opgeslagen zoekopdrachten

Je kunt ook aangepaste zoekparameters opslaan voor later, zodat je in de toekomst zoekopdrachten kunt uitvoeren zonder dat je de site referentieFilters en Velden opnieuw hoeft in te stellen. Zo werkt het:

1. Navigeer naar de "Verrichtingen" pagina, selecteer de site referentie linksboven en klik op"Geavanceerd" om de filters en velden in te stellen. Klik op"Zoeken" als je klaar bent.

2. Nadat de zoekopdracht is uitgevoerd, kun je de zoekparameters opslaan voor later door te klikken op de knop "Acties" boven de tabel en vervolgens op"Opslaan".

3. Als je een zoekopdracht opslaat, krijg je dit eenvoudige formulier te zien:

• Geef de zoekopdracht een naam naar keuze.
    • U kunt optioneel het vakje "Opslaan sitereferenties" aanvinken om de huidige selectie toe te passen sitereferenties opnieuw toe te passen wanneer u deze aangepaste zoekopdracht op een later tijdstip uitvoert. Laat dit selectievakje leeg als je alleen de filters en velden wilt opslaan.
    • Je kunt optioneel het vakje "Tabelvoorkeuren opslaan" aanvinken om de volgorde van de kolommen in de tabel met zoekresultaten te onthouden. (Tabelkolommen kunnen herschikt worden door ze aan te klikken en naar hun plaats te slepen)

Klik op"Opslaan" als je klaar bent.

4. Als u een aangepaste zoekopdracht hebt opgeslagen, kunt u de volgende keer dat u terugkeert naar de "Verrichtingen" terugkeert, wordt uw aangepaste opgeslagen zoekopdracht weergegeven in de vervolgkeuzelijst "Opgeslagen zoekopdrachten". Om de aangepaste opgeslagen zoekopdracht toe te passen, selecteert u deze uit de vervolgkeuzelijst en worden de parameters toegepast die u hebt gekozen om op te slaan.

Aangepaste opgeslagen zoekopdrachten beheren

• Er kunnen maximaal 20 aangepaste opgeslagen zoekopdrachten worden opgeslagen per Portal gebruikersaccount.
  • Opgeslagen zoekparameters kunnen niet worden gewijzigd. In plaats daarvan moet u nieuwe zoekopdrachten opslaan volgens de bovenstaande instructies en oude zoekopdrachten die niet langer nodig zijn verwijderen.

• Om een eerder opgeslagen aangepaste zoekopdracht te verwijderen, klikt u op de vervolgkeuzelijst "Opgeslagen zoekopdrachten" en vervolgens op het pictogram naast de zoekopdracht die u wilt verwijderen. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op"Bevestigen" om het verwijderen te voltooien.