Problemen oplossen: Geen laadpictogram weergegeven

Laatst bijgewerkt:

Als u uw apparaat op de stroom hebt aangesloten en het pictogram dat aangeeft dat het wordt opgeladen niet rechtsboven in het scherm wordt weergegeven, volg dan de onderstaande stappen om dit op te lossen:

1. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld.
  2. Verwijder en plaats de batterij volgens de hier beschreven stappen.
  3. Zet het apparaat aan.
  4. Als de batterij correct is geplaatst, verschijnt rechtsboven in het scherm tijdens het opladen een pictogram van een batterij met een bliksemschicht.

Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met ons Support Team voor verdere assistentie.