In- en uitschakelen

Laatst bijgewerkt:

1. Steek de meegeleverde voeding in de aansluiting en sluit hiermee het apparaat aan op een nabijgelegen stopcontact.
  2. Zodra een succesvolle stroomverbinding tot stand is gebracht, wordt de terminal binnen 30 seconden automatisch ingeschakeld.
  3. Om de terminal opnieuw op te starten, drukt u op de toets op het toetsenbord en selecteert u vervolgens "Herstart".
  4. Om de terminal uit te schakelen haalt u gewoon de stekker uit het stopcontact.

De Ingenico Desk 5000 bevat geen batterij en moet te allen tijde met de meegeleverde kabel op een stroomvoorziening worden aangesloten om te kunnen functioneren.