LAN/Wi-Fi aansluiting

Laatst bijgewerkt:

De Ingenico Desk 5000 terminal ondersteunt Ethernet en Wi-Fi verbinding.

Ethernet instellen

Als er een Ethernetkabel moet worden geïnstalleerd:

1. Sluit Ethernet aan op de achterkant van de router/het verbindingspunt.
  2. Steek het andere uiteinde van deze kabel in de gleuf met de aanduiding "ETH" op de doos.

Type aansluiting wijzigen

Om te schakelen tussen LAN en Wi-Fi:

1. Tik in het hoofdscherm op het pictogram Snelmenu en vervolgens op "Netwerk".
  2. Tik dan op "Wijzig verbinding".
  3. Selecteer het gewenste type en sla uw wijzigingen op.

Wi-Fi verbinding instellen

Om verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk:

1. Tik in het hoofdscherm op het pictogram Snelmenu en vervolgens op "Netwerk".
  2. Tik op het item"Instellingen" in het menu.
  3. Selecteer het gewenste Wi-Fi-netwerk in de weergegeven lijst.
  4. Voer het wachtwoord in met het numerieke toetsenbord en druk op de groene OK-toets om het te verzenden.
  5. Bij een succesvolle verbinding met Wi-Fi ziet u het pictogram in de statusbalk bovenaan het scherm.
  6. Wanneer de verbinding met de server Trust Payments tot stand is gebracht, wordt het pictogram weergegeven. Als de verbinding wordt verbroken wordt het pictogram weergegeven.

U kunt uw verbinding testen door in het hoofdscherm op het pictogram Snelmenu en vervolgens op "Test" te tikken. De terminal zal de details van de verbinding afdrukken.