Eerste installatie

Laatst bijgewerkt:

Als je van plan bent een mobiele dataverbinding te gebruiken, installeer dan eerst de SIM-kaart.

SIM-kaart installeren

1. Sluit de meegeleverde oplaadkabel aan op de linkerkant van het apparaat. Laat het apparaat minstens 4 uur opladen voordat je verdergaat.

Als je dit apparaat gebruikt met het optionele oplaadstation, sluit je de voeding aan op de voet van het station en plaats je het apparaat op het station om op te laden. Klik hier voor meer informatie.

2. Houd de knop op het toetsenbord minstens 2 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen. Het inschakelen duurt ongeveer 1 minuut.

3. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt deze pagina weergegeven.

4. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat is verbonden met internet via Wi-Fi of een 4G dataverbinding.

Netwerk instellen

Als uw apparaat geen verbinding kan maken met 4G, controleer dan of uw apparaat zich in een gebied met voldoende dekking bevindt. Als u nog steeds problemen ondervindt, raden we u aan contact op te nemen met uw provider voor assistentie.

5. Zodra het apparaat verbonden is met het internet, is het klaar voor gebruik.