Verkoopgeschiedenis exporteren

Volg deze stappen om je verkoopgeschiedenis te exporteren vanuit de app:

1. Tik op het pictogram linksboven en selecteer"Activiteit" in het menu om je verkoopgeschiedenis te bekijken.

2. Tik op het pictogram rechtsboven en je ziet selectievakjes waarmee je de perioden van verkoopgegevens kunt selecteren die je wilt exporteren. Als je klaar bent, tik je opnieuw op het pictogram rechtsboven.

3. Er wordt een CSV-bestand van de geselecteerde gegevens gegenereerd en je krijgt de beschikbare opties voor delen op je apparaat te zien. Selecteer de gewenste exportmethode om het proces te voltooien.