Digitale portefeuilles op maat

Deze pagina beschrijft de specificatie voor aangepaste digitale portemonneevelden.

De op deze pagina beschreven velden worden alleen ondersteund voor Mastercard transacties. Ze worden ondersteund voor winkeliers met een Trust Payments acquiring account, maar als u een andere acquiring bank gebruikt, moet u contact opnemen met ons Support Team om te controleren of deze functie wordt ondersteund voordat u verder gaat.

Voordat u aan de slag gaat, moet u contact opnemen met ons Support Team en aanvragen dat de digitale portemonnee functionaliteit is ingeschakeld op uw account. Vervolgens kunt u uw aanvragen bijwerken met behulp van de volgende specificatie.

Velden van de digitale portemonnee in een verzoek opnemen

Indien niet aan deze vereisten wordt voldaan, wordt een fout in het ongeldige veld teruggezonden (30000).

Payment Pages

Het volgende is een voorbeeld van een verzoek waarin velden van de digitale portemonnee zijn opgenomen:

<html>
<head>
</head>
<body>
<!--YOUR HTML-->
<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<input type="hidden" name="sitereference" value="test_site12345">
<input type="hidden" name="stprofile" value="default">
<input type="hidden" name="currencyiso3a" value="USD">
<input type="hidden" name="mainamount" value="100.00">
<input type="hidden" name="version" value="2">
<input type="hidden" name="orderreference" value="myorder12345">
<input type="hidden" name="sitesecurity" value="hee879a9ab97753b3a768925d50842f10e19fea03fef0b820026b6df92d415866">
<input type="hidden" name="sitesecuritytimestamp" value="2019-05-28 14:22:37">
<input type="hidden" name="walletsource" value="OTHER">
<input type="hidden" name="walletid" value="A23">
<input type="submit" value="Pay">
</form>
</body>
</html>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

JavaScript Library

Het volgende is een voorbeeld van een verzoek waarin velden van de digitale portemonnee zijn opgenomen:

{
"payload":{
"accounttypedescription":"ECOM",
"baseamount":"1050",
"currencyiso3a":"GBP",
"sitereference":"test_site12345",
"walletsource":"OTHER",
"walletid":"A23",
"requesttypedescriptions":["THREEDQUERY","AUTH"]
},
"iat":1559033849,
"iss":"jwt.user"
}
TRU Mobile (SDK)

Het volgende is een voorbeeld van een verzoek waarin velden van de digitale portemonnee zijn opgenomen:

{
"payload":{
"accounttypedescription":"ECOM",
"baseamount":"1050",
"currencyiso3a":"GBP",
"sitereference":"test_site12345",
"termurl":"https:\/\/payments.securetrading.net\/process\/payments\/mobilesdklistener",
"walletsource":"OTHER",
"walletid":"A23",
"requesttypedescriptions":["THREEDQUERY","AUTH"]
},
"iat":1559033849,
"iss":"jwt.user"
}
Webservices API

Het volgende is een voorbeeld van een verzoek waarin velden van de digitale portemonnee zijn opgenomen:

Python PHP cURL Ruwe JSON Ruwe XML
#!/usr/bin/python
import securetrading

stconfig = securetrading.Config()
stconfig.username = "webservices@example.com"
stconfig.password = "Password1^"
st = securetrading.Api(stconfig)

auth = {
"sitereference": "test_site12345",
"requesttypedescriptions": ["AUTH"],
"accounttypedescription": "ECOM",
"currencyiso3a": "GBP",
"baseamount": "1050",
"orderreference": "My_Order_123",
"walletid": "ABC",
"walletsource": "OTHER",
"pan": "5100000000000511",
"expirydate": "12/2020",
"securitycode": "123"
}

strequest = securetrading.Request()
strequest.update(auth)
stresponse = st.process(strequest) #stresponse contains the transaction response

Specificatie van het verzoekveld

Veld Formaat Beschrijving
X3-EN.png walletid
XPath: /billing/payment/wallet/@id
Alfanumeriek(3) Id van de portemonnee die bij de transactie hoort.
X3-EN.png walletsource
XPath: /billing/payment/wallet/source
Alfa (5) Dit veld identificeert het merk van de portemonnee.
Moet worden ingediend als "OTHER".

Specificatie van antwoordvelden

Als u onze API gebruikt om het verzoek te verwerken, worden deze velden teruggestuurd in het antwoord (als ze zijn doorgestuurd naar de wervende bank).

U kunt ook aangeven dat deze velden moeten worden opgenomen in URL-kennisgevingen, redirects en e-mailmeldingen. Zie het gedeelte "De resultaten bekijken" hieronder voor meer details.

Veld Formaat Beschrijving
X2-EN.png walletid
XPath: /billing/payment/wallet/@id
Alfanumeriek(3)

Id van de portemonnee die bij de transactie hoort.

Wordt in het antwoord teruggestuurd als het naar de wervende bank wordt gestuurd.

X2-EN.png walletsource
XPath: /billing/payment/wallet/source
Alfa (5)

"OTHER" wordt geretourneerd.

Wordt in het antwoord teruggestuurd als het naar de wervende bank wordt gestuurd.

De resultaten bekijken

MyST

De waarde van de velden van de digitale portemonnee kan worden bekeken in de enkelvoudige transactieweergave van MyST. Als u de Transactiereferentie al kent, typt u deze in het universele zoekvak bovenaan elke pagina en verstuurt u deze om de weergave van de enkele transactie te bekijken:

Als u de Transactiereferentie niet kent, kunt u naar transacties zoeken door in de linkerzijbalk op "Transacties" en vervolgens op "Transacties zoeken" te klikken en de beschikbare filters te gebruiken.

U vindt de digitale portemonnee velden onder het kopje "Wallet details", zoals in de schermafbeelding hieronder:

Meldingen, omleidingen en e-mails

De waarde van de velden van de digitale portemonnee kan worden teruggegeven in URL-kennisgevingen, Payment Pages redirects en e-mailmeldingen. Deze velden worden standaard niet geretourneerd, dus moeten ze als extra aangepaste velden worden gespecificeerd om te worden geretourneerd.

Merk op dat de velden van de digitale portemonnee niet tussen de andere ST-velden staan wanneer u een nieuwe actie aanmaakt in de Regelbeheer interface. In plaats daarvan moet u "walletid" en "walletsource" handmatig in "Velden" om ze toe te voegen als aangepaste velden.

Zoeken naar transacties (via Webservices API)

Via de Webservices API kunt u een verzoek bevragen om de bijbehorende velden van de digitale portemonnee te bekijken. Klik hier voor meer informatie.

U kunt een transactie niet opvragen door een van de velden van de digitale portemonnee in het filter op te nemen.

Aanvullende opmerkingen

Ondersteunde verzoektypes

De velden van de digitale portemonnee kunnen in de volgende verzoeken worden ingediend:

• ACCOUNTCHECK
  • AUTH
  • ORDER
  • ORDERDETAILS
  • REFUND
  • THREEDQUERY

Klik hier voor een volledige lijst van soorten verzoeken.