Aan de slag met JavaScript Library

Voordat u verder gaat, moet u ervoor zorgen dat u aan alle vereisten voldoet
Klik hier om deze informatie in een nieuw tabblad te openen

Onze JavaScript Library wordt gebruikt om e-commerce betalingen vanaf uw website te verwerken, zodat uw klanten naadloos en veilig kunnen afrekenen. Deze oplossing biedt volledige ondersteuning voor Strong Customer Authentication (SCA) (vereist door PSD2 mandaat). Het kan worden geïntegreerd met applicaties met één of meerdere pagina's die zijn getest met AngularJS, React, Vue.js, React Native.

Volg de onderstaande stappen om uw e-commerce oplossing te configureren om betalingen te accepteren via onze JavaScript Library:

1. Configureer het betalingsformulier en initialiseer de Bibliotheek

U moet uw server-side betalingsformulier bijwerken om onze "st.js" JavaScript Library op te nemen. De JavaScript Library zal verzoeken verwerken en de geretourneerde antwoorden afhandelen. Wanneer de klant zijn betalingsgegevens op uw formulier invoert en verzendt, neemt onze st.js contact op met de kaartuitgever om te bepalen of de kaart is geregistreerd. Als de kaartuitgever bepaalt dat er een verhoogd frauderisico is, wordt er automatisch een overlay weergegeven waarin de klant wordt gevraagd zich te verifiëren.

2. Construeer de JSON Web Token

JSON Web Tokens zijn een open, industriestandaard RFC 7519 methode voor het veilig verzenden van gegevens tussen twee partijen.

3. Webhooks configureren

Wij raden u aan webhooks te configureren om ervoor te zorgen dat u op de hoogte wordt gebracht van transacties die op uw rekening zijn verwerkt.

4. Verwerk uw eerste transactie

Zodra u uw betalingsformulier hebt bijgewerkt en de bibliotheek hebt geconfigureerd, kunt u een testkaartbetaling verwerken via onze zandbak.

Zodra u de bovenstaande stappen hebt voltooid, raden wij u aan terug te keren naar de Aan de slag voor meer informatie over het inschakelen van add-ons, het testen van uw oplossing en het live gaan.

Klik hier om de Aan de slag-pagina te openen.